Het is wederom tijd om een nieuwe clubkanjer in het zonnetje te zetten! Zoals u zich wellicht nog kunt herinneren was Miranda Stal de laatste en gaf zij het stokje door aan iemand die volgens haar recht heeft op de eretitel. Ook voor deze clubkanjer dus de bekende vragen, zodat we hem ietsje beter leren kennen, al is dat best moeilijk.

Naam: Ryan Rombout

Leeftijd: 22 jaar

Lid sinds: 2000

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen? Via mijn ouders

Wat doe je bij de club? Ik heb een jeugdteam waar ik 3x in de week mee bezig bent , ik voetbal zelf, ik help soms met een bardienst, help altijd op toernooien, ik fluit wedstrijden, en was tot dit huidige seizoen vaste vlagger bij de selectie wat wel eens ten koste ging van mijn eigen speelminuten.

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS? Het geven van trainingen dat maakt mij heel blij, ik word daar heel vrolijk van.

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik heb een baan als logistiek medewerker

Favoriete profclub: Liverpool

Favoriete speler: Van Dijk

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt? De kampioenschappen die ik samen met mijn jeugdteams mocht behalen

En wat is je naarste herinnering? Dat de kantine was afgebrand; dat was een heel naar moment.

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin: het is één grote familie club, super gezellig altijd.

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keer hier aan het woord laten? Als volgende clubkanjer wil ik Dennis Groeneweg nomineren, omdat ik vind dat hij ook heel veel voor de club doet.