In de zomer van 2018 werd bij GSC/ODS voor het eerst een bedrijventoernooi gehouden en dat was met dertien deelnemende teams zo’n leuke en sportieve dag, dat besloten werd om dit jaarlijks te herhalen. Door de coronacrisis vond het evenement in 2021 en 2022 niet plaats, maar inmiddels kan het weer…

Tijdens dit toernooi wordt zeven tegen zeven gespeeld op een half veld. Dat gebeurt in verschillende poules, waarbij we proberen om teams van ongeveer gelijk niveau bij elkaar te zetten. Is uw bedrijf geïnteresseerd in deelname met één of meerdere teams of wilt u wellicht een ‘eigen toernooi’ mail dan naar bestuur@gscods.nl en u krijgt een reactie.

Post NL werd winnaar van de eerste editie, waarin voorts werd meegedaan door QMA, Groeneweg, Roos Ros Architecten, BLC, LACO, JEEP, Keraf b.v., AA size, Pankras dienstverlening, OZHZ en RTV Rijnmond.

De tweede editie (2019) waren de winnaars Team BLC (Bunge Loders Croklaanen een combinatieteam van Laco Notenboom en Cargo. Andere deelnemers waren Groeneweg BV, Pankras Advies, Giants Salsa dansschool, TSG, Remador BV, Fravo tegels, Selecta en een team dat meedeed onder de naam “de Tegenstanders”.