Ook in de zomer van 2020 wordt bij GSC/ODS weer een bedrijventoernooi gehouden. In 2018 gebeurde dat voor het eerst en dat was met dertien deelnemende teams zo’n leuke en sportieve dag, dat besloten werd om dit jaarlijks te herhalen

Tijdens dit toernooi wordt zeven tegen zeven gespeeld op een half veld. Dat gebeurt in drie verschillende poules, waarbij we proberen om teams van ongeveer gelijk niveau bij elkaar te zetten.

Voor inschrijving voor het bedrijventoernooi 2020 kan gebruik gemaakt worden van het mailadres bestuur@gscods.nl Via dat adres is ook informatie verkrijgbaar.

Post NL werd winnaar van de eerste editie, waarin voorts werd meegedaan door QMA, Groeneweg, Roos Ros Architecten, BLC, LACO, JEEP, Keraf b.v., AA size, Pankras dienstverlening, OZHZ en RTV Rijnmond.

De tweede editie (2019) waren de winnaars Team BLC (Bunge Loders Croklaanen een combinatieteam van Laco Notenboom en Cargo. Andere deelnemers waren Groeneweg BV, Pankras Advies, Giants Salsa dansschool, TSG, Remador BV, Fravo tegels, Selecta en een team dat meedeed onder de naam “de Tegenstanders”.