Bezoekadres:
GSC/ODS
Sportcomplex Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 50
3312 AM Dordrecht

Postadres:
Rene van Chalonstraat 42
3314 NT Dordrecht

Factuuradres:
Weegschaal 9
3328 PA Dordrecht

Telefoon: 078 – 614 68 18

Let op: stuur géén post naar het bezoekadres!
Voor mailadressen zie “Bestuur en Commissies”.

Route: Kom op de fiets, da’s gezond ! Komt u van ver en met auto of ander gemotoriseerd vervoer? Check voor vertrek of randweg N3 open is ! In 2020 en 2021 is daar veel wegonderhoud met afsluitingen.

Auto vanuit Ridderkerk: A15 richting Gorinchem. Na de Noordtunnel de afslag Dordrecht naar de N3. Op de N3 de afslag Werkendam. Bij de stoplichten rechts. Zorg dat u hier alvast op de linkse rijstrook komt. Op provinciale weg derde stoplichten links. Na viaduct rotonde driekwart nemen. Op Noordendijk rijd u onder de N3 door en ziet u rechts de accommodatie liggen en gaat u twee keer rechts naar onze parkeerplaats.

Auto vanaf Gorinchem: A15 richting Rotterdam. Afslag Dordrecht/Papendrecht naar de N3. Op de N3 afslag Werkendam en verder als hier boven beschreven

Auto vanuit Brabant: A16 richting Rotterdam. Eerste afslag Dordrecht naar de N3. Op de N3 afslag Werkendam. Bij de stoplichten rechts, maar let op: kies hier de linkse rijstrook zodat u voorgesorteerd bent om bij de volgende stoplichten linksaf te slaan. Na viaduct rotonde driekwart nemen en verder als hier boven beschreven.

Openbaar vervoer: bij de ingang van ons sportpark liggen aan de Groene Zoom bushaltes van lijn 3. Vanaf station Dordrecht is het lijn 3 richting Oudelandshoek. De andere kant op lijn 3 richting Crabbehof.