Hoog tijd om een nieuwe clubkanjer in het zonnetje te zetten! Zoals u zich wellicht nog kunt herinneren was Ineke Dat de laatste en gaf zij het stokje door aan iemand die volgens haar recht heeft op de eretitel. Ook voor deze clubkanjer dus de bekende vragen, zodat we haar ietsje beter leren kennen…

Naam:  Miranda Stal

Leeftijd50 jaar

Lidsinds2003

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen? Mijn man Hans voetbalde hier, waardoor mijn zoons als kabouters hier ook begonnen zijn.

Wat doe je bij de club? Ik zorg ervoor dat de bar iedere dag bezetis. Ik draai zelf ook bardiensten, zit in de activiteitencommissie en hetbestuur en doe nog wel het één en ander…

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS? Bardienst draaien voor mensen van buitenaf is leuk en je krijgt daar een stuk waardering voor terug, dat bij onze eigen mensen helaas nogal eens ontbreekt… Het draaien van bardiensten is op zich leuk om te doen. We hebben een gezellige vaste ploeg, waar ik van op aan kan.

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik werk op een dagbesteding voor verstandelijkgehandicapten.

Favoriete profclub: Ajax

Favoriete speler: Messi

Wat is het leukste/mooiste dat je ooitbij onze club hebt meegemaakt?  Ik vond de wedstrijd om promotie naar de derde klasse wel erg spannend.En de wedstrijden waarin mijn zoons kampioen geworden zijn.

En wat is je naarste herinnering?  Die heb ik niet echt.

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin: Een gezellige ieder-kent-elkaar club

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keerhier aan het woord laten?  Ik vindRyan Rombout wel een echte clubkanjer. Hij doet van alles en is bijna dagelijksop de club. Heb je hem nodig dan is hij er voor je !