Nieuwe jeugdleden betalen de eerste drie maanden helemaal niets ! Is uw kind nog geen tien jaar oud, dan betaal je zelfs zes maanden niks ! Daarna zijn er twee mogelijkheden:

–          Uw kind doet mee aan trainingen en wedstrijden

–          Uw kind wordt trainend lid en mag dan (nog) geen officiële wedstrijden spelen

Voor optie 2 geldt overigens de halve contributie. Voor de exacte bedragen van de contributie, die afhankelijk is van leeftijd, moet je even elders op onze website kijken.

Eén van de  voordelen van het lidmaatschap bij GSC/ODS, naast de gezellige familiaire sfeer, is dat uw kind een tenue krijgt van de vereniging. Bij veel clubs dient u zelf een tenue aan te schaffen, maar dat is bij GSC/ODS niet het geval. Uw kind krijgt sokken, een broekje en een shirt en u hoeft dan zelf alleen voetbalschoenen en scheenbeschermers aan te schaffen. Uiteraard kleven er nog meer voordelen aan onze vereniging, maar die moet u zelf maar komen ervaren….

Interesse om uw kind eens mee te laten trainen ? Neem dan contact op met jeugd@gscods.nl en wij helpen u gelijk verder. Ook voor vragen over onze jeugdafdeling kunt u op dit adres terecht.

Wil je nu al lid worden ? Ga dan op deze website naar de hoofdpagina en klik in de blauwe bovenbalk op “ledeninformatie” en daarna op “lid worden”. Je kunt daar een inschrijfformulier downloaden. Of je vraagt bij de club om een papieren exemplaar.