Draag jij GSC/ODS een warm hart toe en kan je één keer per jaar 25 euro missen en daarmee de vereniging de kans bieden om iets extra’s voor ons allemaal te doen? Sluit je dan aan bij Club van 25 !

Wat is de Club van 25 ?

De Club van 25 is een club binnen de club, bestaande uit mensen of bedrijven die GSC/ODS een extra financieel steuntje geven van € 25,- (meer mag ook) per seizoen. De inleg wordt gebruikt om bijzondere financiële  uitgaven in de breedste zin van het woord  te kunnen doen.  Dat kan voor een bijzondere activiteit of andere ondersteuning voor de jeugd zijn, maar het kan ook voor een bijzondere activiteit  voor de senioren of een uitgave voor een algemene investering zijn. In het verleden zijn bijvoorbeeld gelden verstrekt voor het pannaveld, de dug-outs op het 2e veld, het jeugdkamp en nieuwe banken voor de kop van de kantine. Kort en goed: de hele vereniging moet baat hebben bij de opbrengsten van de Club van 25. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld. Beslissingen over bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het bestuur en/of commissies genomen.

Wie kan er lid worden?

Iedereen die GSC/ODS een warm hart toedraagt kan lid van de Club van 25 worden. Dus leden, ouders, opa’s, oma’s, buren, werkgevers, collega’s, winkels, bedrijven, jouw hele team etc. etc. kunnen lid van de lub van 25 worden. Het lidmaatschap van deze club zorgt voor extra betrokkenheid bij onze voetbalvereniging.

Hoe word je lid ?

Dat is heel eenvoudig. Je kan je bijdrage contant geven aan leden van de sponsorcommissie (Henny Kattemölle, Mike Verhoeven of Thom van Ewijk) of bij de voorzitter Cees den Breejen of penningmeester Thomas Scheurwater.Maak je het liever over? Dat kan ook, maak dan minimaal € 25 over op de rekening van GSC/ODS op IBAN nr. NL 76 INGB 0000 361 820 onder vermelding van “Lidmaatschap Club van 25”. Nog makkelijker is om de vereniging te machtigen om (jaarlijks) jouw bijdrage aan de Club van 25 te innen. Download hier het machtigingsformulier.

Wat bieden wij de leden van de Club van 25 ?

 • Jouw (bedrijfs)naam wordt zowel op de website (hier onder) als op het nieuwe Club van 25 bord in de kantine vermeld
 • Je krijgt per seizoen tenminste één uitnodiging om onder het genot van een hapje en een drankje  met elkaar van gedachten te wisselen over o.a. bestedingen van de inleg van de Club van 25
 • Elk nieuw lid wordt na aanmelding eenmalig vermeld op onze clubkanalen

De leden van de Club van 25 van GSC/ODS zijn:

 1. Ad Schenk
 2. Anneke & Thomas Scheurwater
 3. Barbera & Oene van Kammen
 4. Edwin van IJpen
 5. Henny Kattemölle
 6. Jeanine Maijers
 7. Lydia & Ton Pruymboom
 8. Martien Blom
 9. Michael Abbema
 10. Thomas van Ewijk
 11. Siep van Dongen
 12. Marcel Eichhorn
 13. John Eichhorn
 14. Graziano Pelle
 15. Marcos & Anascha Fernandez
 16. Ben Elschot
 17. Wim Diependaal