We zetten weer eens een clubkanjer in het zonnetje! De laatste was Ryan Rombout en die gaf het stokje door aan iemand die volgens hem óók de titel clubkanjer verdient. Ook voor deze dus de bekende vragen, zodat we hem ietsje beter leren kennen….

Naam: Dennis Groeneweg

Leeftijd: 32

Lid sinds: Ik zou het niet weten, ik denk vanaf mijn 17-de of zo. Daarvoor ook nog een paar jaar, maar ik moest toen weg omdat er geen elftal meer was.

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen? Via mijn vader, dat is een echte Gelukvogels-man

Wat doe je bij de club? Ik heb door de jaren heen van alles gedaan; jeugdtrainer, assistent-scheidsrechter, vlagger, mee op jeugdkampen geweest en ik vergeet vast nog wat. Nu ben ik hoofdtrainer bij de zaterdag.

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS? Als ik zie dat andere mensen het naar hun zin hebben ben ik ook tevreden.

Wat doe je in het dagelijks leven? Ik ben stoffeerder

Favoriete profclub: De mooiste club van Nederland, Feyenoord !

Favoriete speler: Nou eigenlijk heb ik er twéé; Steven Gerrard en Paolo Maldini  

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt? Ach, er zijn zo veel mooie momenten geweest. Maar ik denk toch de promotie met de A1 naar de hoofdklasse, afgelopen seizoen, en eerder de bekerwinst en het kampioenschap met de B1. Dit jaar wil ik er alles aan doen om er een mooi moment aan toe te voegen….

En wat is je naarste herinnering? Het overlijden van Jaap van de Wiel. Dat was echt verschrikkelijk.​

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin: Een leuke, gezellige familieclub, waar iedereen welkom is.​

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keer hier aan het woord laten?   Nou, dat is er niet één, maar een twee-eenheid. Twee dames die door de jaren heen veel hebben gedaan om het gezellig te maken bij de club. Dat zijn dus de zussen Elles en Barbera !