Speciaal voor de allerkleinsten, die voetbal erg leuk vinden maar nog niet met jongste pupillen mee kunnen voetballen, is bij GSC/ODS de Mini’s Day opgezet. Alle jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar zijn welkom! Het is gratis en erg leuk. Van de eerste kinderen, die regelmatig mee kwamen doen, werden er al gauw tien lid. Dat zegt toch wel wat.

De Mini’s Day houdt in dat de jongens en meisjes onder begeleiding van twee jeugdtrainers een echte wedstrijd spelen. Dat gebeurt steevast als het eerste elftal op zaterdag thuis speelt. De kleintjes moeten om 12.45 uur aanwezig zijn , want om 13.15 is de aftrap. Het enige dat ze mee moeten nemen zijn sportschoenen, baddoek, schoon ondergoed én een goed humeur. Natuurlijk mogen (o)pa en (o)ma ook mee….

Als ons eerste elftal niet thuis speelt is er ook Mini’s Day. Dan is er een speelse training, met tot slot natuurlijk een partijtje. Ook dan geldt; 12.45 uur aanwezig, 13.15 uur beginnen. Zo is er voor de allerkleinsten dus elke zaterdag wat te doen bij GSC/ODS. Wil je meer weten of meedoen? Mail dan met jeugd@gscods.nl.

Ariëtte Hakkers is – samen met Marcos Fernandez – coördinator van de Mini’s en ze beheert een speciale WhatsApp groep voor de Mini’s Day. Dat is héél handig voor de (groot)ouders van de mini’s. Vraag haar of ze u aan die groep toevoegt !

Wanneer de eerste Mini’s Day na de zomer van 22017 gehouden wordt, dat laten we hier z.s.m. zien. In elk geval zijn alle mini’s – plus vriendjes en vriendinnetjes – van harte welkom op onze Kick Off, op zaterdag 19 augustus. Je wordt om 13.30 uur verwacht !