Speciaal voor de allerkleinsten, die voetbal erg leuk vinden maar nog niet met jongste pupillen mee kunnen voetballen, is bij GSC/ODS de Mini’s Day opgezet. Alle jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar zijn welkom! Het is gratis en erg leuk. Van de eerste kinderen, die in 2016 regelmatig mee kwamen doen, werden er al gauw tien lid. Dat zegt toch wel wat, Inmiddels bestaan de meeste van onze jeugdteams grotendeels uit kinderen, die ooit begonnen op de Mini’s Day !

De Mini’s Day houdt in dat de jongens en meisjes onder begeleiding van twee jeugdtrainers en ouders werken aan hun motoriek en traptechniek. Zodra ze er aan toe zijn gaan ze ook wedstrijdjes spelen. De kleintjes moeten om 12.45 uur aanwezig zijn , want om 13.15 is de aftrap. Het enige dat ze mee moeten nemen zijn sportschoenen, baddoek, schoon ondergoed én een goed humeur. Natuurlijk mogen (o)pa en (o)ma ook mee….

Als ons eerste elftal thuis speelt wordt één van de deelnemertjes aan de Mini’s Day gekozen tot Pupil van de Week, Hij of zij krijgt dan een patatje met frisdrank en mag de aftrap doen bij de wedstrijd van het eerste elftal. Als extra beloning krijgt hij of zij óók nog een wedstrijdbal met de handtekening van alle spelers van de selectie. Wil je meer weten of meedoen? Mail dan met jeugd@gscods.nl.

Ariëtte Hakkers is coördinator van de Mini’s en ze beheert een speciale WhatsApp groep voor de Mini’s Day. Dat is héél handig voor de (groot)ouders van de mini’s. Vraag haar of ze u aan die groep toevoegt !