De rubriek lag even stil, maar gelukkig kunnen we de draad weer oppakken. De laatste kanjer, Martien Blom, gaf het stokje door aan de persoon die in zijn ogen óók de eretitel clubkanjer verdient. Dus, daar gaat-ie dan eindelijk weer….

Naam:   Ariëtte Hakkers

Leeftijd: 34

Lid sinds: Vanaf mijn 17-de

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen?  Mijn team bij Kozakken Boys werd opgeheven en ik zat op school in Dordrecht. Ik had het er met mijn vriendinnen op school over tijdens een les en de toenmalige keepster vroeg of ik bij GSC kwam kijken en gaf mij het nummer van Kaatje (op dat moment trainer van de vrouwen). Diezelfde avond speelde ik een oefenwedstrijd mee en dat beviel. En tsja, nu anno 2018 ben ik er nog…

Wat doe je bij de club? Nou, ik zit al wat jaartjes in de jeugdcommissie, ik probeer iedere week de scheidsrechters te regelen, ben trainer, coördinator, ik train af en toe weer mee met de vrouwen en doe nog wel wat dingetjes…

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS?  Dat de jeugd met plezier voetbalt.

Wat doe je in het dagelijks leven? Leerkracht in het speciaal onderwijs.

Favoriete profclub: PSV

Favoriete speler: Hakim Ziyech

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt? Eigenlijk heel veel momenten. Alle kampen die ik heb meegemaakt met de jeugd, het meidenteam dat ik zes jaar getraind heb, internationale toernooien, de mini’s, goede dingen kunnen doen voor anderen, JO7 trainen of hen zien voetballen, dat soort dingen hè

Wat is je naarste herinnering? (Op dit moment…..) Aangewezen worden als clubkanjer.

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin: Een leuke vereniging, met veel betrokken mensen met het hart op de juiste plek (alles voor de kinderen) !

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keer hier aan het woord laten?  Jaaaa, dit vind ik heel lastig. Sorry, ik kan iedereen wel opnoemen die wat doet voor de vereniging. Zijn ALLEMAAL KANJERS !!  Maar ik noem er één, die mij dit niet in dank gaat afnemen. Ze is bijna iedere zaterdagochtend in de commissiekamer, ze helpt met het Jaap van de Wiel toernooi, het schoolvoetbal toernooi, ze wast de tenuetjes voor de scheidsrechters en nog veel meer. Ik heb het over mijn (kanjer) moeder, Ineke.