In deze serie op onze website zetten we telkens iemand van GSC/ODS in de schijnwerpers. Hij of zij wordt beschouwd als een échte clubkanjer en geeft zelf aan wie de volgende keer aan de beurt is. Aan het slot van deel 7 moest Alie Sieben iemand aanwijzen. Zij koos voor….

NaamSiep van Dongen

Leeftijd: 69 jaar

Lid sinds1961

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen? Door diverse opeenvolgende fusies

Wat doe je bij de club? Elke maandagmorgen ben ik met de onderhoudsploeg bezig in de kantine en rondom het clubhuis. Op zondag zit ik als gastheer voor tegenstanders en scheidsrechters in de bestuurskamer”

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS? Het is gewoon prettig als de kantine op maandag weer helemaal schoon is. Maar het leukste blijft toch het spelletje. Als ik in het weekend sta te kijken bij wedstrijden geeft mij dat minstens zoveel voldoening”    

Wat doe je in het dagelijks leven? “Ik ben gepensioneerd”

Favoriete profclub: Feyenoord

Favoriete speler:  Willem van Hanegem

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt? Dat is voor mij toch wel de voor Gelukvogels onvermijdelijke fusie met Stadspolders. Je weet nooit hoe zo’n fusieproces verloopt, maar ik vind dat dat heel goed is gegaan”

En wat is je naarste herinnering? “Nou, eigenlijk waren er voor mij persoonlijk geen nare momenten”                     

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin: “Het is beslist geen saaie club !”        

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keer hier aan het woord laten? “Dat is de man, die als coördinator verantwoordelijk is voor de plaatsing van de zonnepanelen en alles wat daarbij hoort. Bomen rooien, subsidies regelen, de palletkachel en zuinige lampen in de kantine en straks nog warmte-elementen in de kleedkamers. En ook nog eens actief als penningmeester en lid van de onderhoudsploeg. Ook een echte clubkanjer als je het mij vraagt; Martien Blom dus!”