In deze serie op onze website zetten we telkens iemand van GSC/ODS in de schijnwerpers. Hij of zij wordt beschouwd als een échte clubkanjer en geeft zelf aan wie de volgende keer aan de beurt is. Bij deel 3 gaven Klaas en Anneke de Groot dus aan wie volgens hen absoluut thuishoort in de galerie der clubkanjers…

Naam:  Marcel Rombout

Leeftijd54 jaar

Lid sindsdat moet nu ongeveer 21 jaar zijn…

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen?  Door mijn zoon Yoran. Die zat destijds met onder meer Jeffrey Gooshouwer bij de Emma/ODS combinatie voor de F-jes. Probleem was dat ze alleen maar konden trainen en niet voetballen. Via vriendjes van de basisschool kwam Yoran terecht bij SC Stadspolders en zo ben ik er dus zelf ook beland

Wat doe je bij de club? bij alle drie mijn zoons ben ik van de F-jes tot en met de A-junioren trainer geweest. Nu ben ik trainer/leider van Zaterdag-2.

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS?  Het is leuk om gasten van diverse leeftijden te begeleiden en ze ook nog wat te leren. Nou ja, dat laatste hoop ik dan, ha ha ha

Wat doe je in het dagelijks leven? ik ben centrale verwarmingsmonteur

Favoriete profclub: Feyenoord

Favoriete speler:  Willem van Hanegem 

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt?  Dat waren alle kampioenschappen, die ik heb meegemaakt bij de elftallen die ik trainde. En natuurlijk de gezelligheid onder elkaar

En wat is je naarste herinnering?  Het overlijden van onze vriend Jaap van de Wiel en de kantinebrand

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin:   Een gezellige familieclub !

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keer hier aan het woord laten?  Eigenlijk vind ik mijn vrouw Monique en onze drie zoons clubkanjers. Monique doet ook al 21 jaar vrijwilligerswerk bij de club en onze zoons dragen ook hun steentje bij. Zonder steun van m’n vrouw zou ik bij GSC/ODS niet kunnen doen wat ik gedaan heb en nog steeds doe. Als volgende clubkanjer draag ik graag Raymond Bezemer voor, omdat ook hij enorm betrokken is bij onze club