In deze nog vrij nieuwe serie op onze website zetten we telkens iemand van GSC/ODS in de schijnwerpers. Hij of zij wordt beschouwd als een échte clubkanjer en geeft zelf aan wie de volgende keer aan de beurt is. Bij deel 2 gaf Thomas Scheurwater aan wie zijn clubkanjer is, maar voegde er aan toe dat dat er eigenlijk twee zijn ! Zeg maar gerust een twee-eenheid. Moet kunnen. Dus hier is deel 3….

NaamKlaas en Anneke de Groot

Leeftijd68 en 65 jaar

Lid sinds: februari 1961

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen?  door de fusie van Gelukvogels en Stadspolders. Wij beheerden daarvoor de kantine van Gelukvogels

Wat doe je bij de club? bar werkzaamheden op de zondag en tijdens 7×7 avonden op vrijdag. Anneke draait ook mee op dinsdagavond

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS?  Dat is voor ons echt het contact met de leden van GSC/ODS

Wat doe je in het dagelijks leven? ik ben met pensioen

Favoriete profclub: Ajax

Favoriete speler:  Johan Cruijff 

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt?  De mooiste momenten voor mij waren toen we een volle kantine hadden op de zondag, in de tijd dat er nog volop op zondag werd gevoetbald.

En wat is je naarste herinnering?  Dat was de brand in de kantine

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin:   Het is een leuke en gezellige club !

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keer hier aan het woord laten?  Anneke en ik vinden Marcel Rombout een echte clubkanjer. Hij doet heel veel voor de club en als je hulp nodig hebt staat hij voor je klaar.