Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fietsvierdaagse

30 mei :08:00 - 2 juni :21:00

De Stichting Rond Uit Dordrecht organiseert sinds 2012 een fietsvierdaagse, die deelnemers trekt uit het hele land en zelfs daarbuiten. Onze accommodatie wordt gebruikt als vertrek- een aankomstpunt en onze parkeerplaats biedt ruimte aan de campers van deelnemers, die van ver komen en hier tijdens de fietsvierdaagse overnachten. Op de website van de organisator lezen we over de editie van dit jaar het volgende:

Bent u al benieuwd waar de routes heen zullen gaan?

Ik kan u vertellen, “we zijn druk bezig met het uitstippelen van de routes”. De 1e routes zijn klaar en de laatste puntjes worden op de i gezet. Maar er moet ook nog een hele route (lees dag) worden uitgewerkt. Dit wordt gedaan door zeer deskundige vrijwilligers die de klappen van de zweep kennen. Ik denk dat zij daar weinig moeite mee zullen hebben.

Maar, ik kan u vertellen dat het op dinsdag een Kunst- en cultuurroute wordt. Op woensdag een route over het heden en verleden. De donderdag wordt er gefietst door de Biesbosch en de vrijdag zal in het teken staan van de herdenking van de Watersnoodramp. Het laatste thema konden wij, 70 jaar na de Watersnood, niet missen. Daar kan je niet omheen met zo’n rijk waterland als Dordrecht en een ramp waarin de stad een belangrijke rol heeft gespeeld.

We hopen dat velen mee gaan fietsen. Nu u al een klein beetje weet wat de thema’s zijn, kan u dit misschien over de streep trekken. Dus ik zou zeggen, aanmelden dan maar!

U kunt u zich hier inschrijven

We hopen u samen met vele anderen te ontmoeten, het wordt immers weer echt een gezellige week!

Gegevens

Begin:
30 mei :08:00
Einde:
2 juni :21:00