Voor aanschaf van nieuwe tenue’s en andere zaken, waarop reclame-uitingen worden aangebracht, moeten de spelregels voor sponsoring in acht worden genomen. Die staan hieronder:

Op de accommodatie van GSC/ODS is het niet toegestaan om reclame-uitingen zichtbaar te maken. Voor elke reclame-uiting moet vooraf een sponsorovereenkomst gesloten worden, tenzij het bestuur daarvoor ontheffing verleent.

Wie een team wil (laten) aankleden met reclame op tenue’s, trainingspakken, tassen of een reclamebord of een advertentie op de website wil, dient dit te regelen via de sponsorcommissie. Alle kleding en sportartikelen worden uitsluitend afgenomen van Kelme.

De vereniging heeft een contract met Kelme, dat niet toestaat dat binnen de lijnen van de velden – uit en thuis – andere merknamen zichtbaar zijn. Een eventuele boete wordt verhaald op de teams, die deze regel overtreden.

Voordeel voor alle leden is dat Kelme ons 15 procent korting geeft op alle artikelen (zie de webshop). Voordeel voor de club is, dat bij alle afnames er ook een percentage naar de vereniging gaat. Dat is dus een sponsoropbrengst voor de club !

Bovenstaande regels kunnen uiteraard niet worden ontdoken door onbedrukte kleding of sportartikelen te bestellen bij Kelme en die dan elders te laten bedrukken met een sponsornaam. Er is immers géén sponsorovereenkomst èn geen ontheffing van het bestuur.

Bestellingen bij Kelme kunnen uitsluitend gedaan worden via Theo de Bot en Lucien Gooshouwer. De bestelling moet ook ondertekend worden door de penningmeester. Uiteraard kunnen individuele bestellingen via de webshop wel door alle leden gedaan worden.

Bestuur en sponsorcommissie gaan er van uit, dat de spelregels voor sponsoring door iedereen gerespecteerd worden. Bij vragen over deze spelregels kan contact worden opgenomen met de sponsorcommissie. Rechtstreeks of via sponsoring@gscods.nl