Voor aanschaf van nieuwe tenue’s en andere zaken, waarop reclame-uitingen worden aangebracht, moeten de spelregels voor sponsoring in acht worden genomen. Die staan hieronder:

Op de accommodatie van GSC/ODS is het niet toegestaan om reclame-uitingen zichtbaar te maken. Voor elke reclame-uiting moet vooraf een sponsorovereenkomst gesloten worden, tenzij het bestuur daarvoor ontheffing verleent.

Wie een team wil (laten) aankleden met reclame op tenue’s, trainingspakken, tassen of een reclamebord of een advertentie op de website wil, dient dit te regelen via de sponsorcommissie. Alle kleding en sportartikelen worden uitsluitend afgenomen van de kleding- en materiaalsponsor, waarmee de club een contract heeft.

Volgens het contract is het NIET toegestaat dat binnen de lijnen van de velden – uit en thuis – andere merknamen zichtbaar zijn. Een eventuele boete wordt verhaald op de teams, die deze regel overtreden.

Bovenstaande regels kunnen uiteraard niet worden ontdoken door onbedrukte kleding of sportartikelen te bestellen en die dan elders te laten bedrukken met een sponsornaam. Er is immers géén sponsorovereenkomst èn geen ontheffing van het bestuur.

Bestellingen voor kleding of materiaal kunnen uitsluitend gedaan worden via Theo de Bot. De bestelling moet ook ondertekend worden door de penningmeester.

Bestuur en sponsorcommissie gaan er van uit, dat de spelregels voor sponsoring door iedereen gerespecteerd worden. Bij vragen over deze spelregels kan contact worden opgenomen met de sponsorcommissie. Rechtstreeks of via sponsoring@gscods.nl