De vaste rubriek om onze belangrijke vrijwilligers één voor één in het zonnetje te zetten lag even stil, maar stopt natuurlijk niet. Peter Spaan was nummer 21 en hij gaf het stokje door aan de clubgenoot die volgens hem ook de eretitel Clubkanjer verdient. En ook dit keer is het iemand die ruim de tijd nam om na te denken over de antwoorden op onze standaard vragen, maar hier zijn ze dan…

Naam: Yusuf Karasahin

Leeftijd:  39

Lid sinds:  2016

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen?  Wij hadden een vriendenteam bij een andere vereniging. Na een goed gesprek met het bestuur zijn we met dat hele team overgestapt naar GSC/ODS en daar als zondag selectie team begonnen.

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS?  Het is super om te zien hoe jeugdspelers zich ontwikkelen en plezier hebben in voetbal.

Wat doe je in het dagelijks leven?  Ik werk als sales support bij een internationaal bedrijf.

Favoriete profclub:  GALATASARAY

Favoriete speler:  Tugay Kerimoglu

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt?  Kampioenschap met JO9-1 en JO13-1. Vreugde bij de kinderen is het mooiste wat je kan meemaken met de jeugd. Daarnaast het jeugdkamp, waar kinderen heel veel plezier hebben.

En wat is je naarste herinnering?  Botbreuken ! Bij een auto-ongeluk liep ik een beenbreuk op en op het voetbalveld een gebroken arm en gebroken ribben.

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin:  Een multiculturele club waar je je heel snel thuis voelt.

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keer hier aan het woord laten? Cees den Breejen