In onze serie Clubkanjers zagen we in december van het vorig jaar Jan de Wit. Het was dus aan hem om de volgende kanjer binnen onze club aan te wijzen. Jan koos voor een vrijwilliger, die vaak en veel op onze accommodatie te vinden is, zowel in het weekend als doordeweeks. Ook is Wim (rechts op de foto) nog actief bij onze walking footballers,

Naam:  Wim Diependaal

Leeftijd70

Lid sindsIk weet het niet zeker, maar volgens mij sinds 1988

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen? Door mijn kinderen

Wat doe je bij de club? Ik ben grensrechter en doordeweeks doe ik van alles en nog wat, met de schoonmaakploeg en de klusploeg. En ik trap nog steeds een balletje mee, bij de Walking Football

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS? Voor mij zijn dat de sociale contacten. En wat ik bij de club doe is ook een leuke invulling van mijn vrije tijd

Wat doe je in het dagelijks leven?  Inmiddels ben ik met pensioen, maar daarvoor was ik taxi-chauffeur

Favoriete profclub: Feijenoord

Favoriete speler:  Messi

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt? 
Oh, dat zijn er heel wat, maar wat me het eerste te binnen schiet is het kampioenschap met het vierde team, waarbij ik vlag

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin: GSC/ODS is zowel een fijne familieclub als een hechte vriendenclub

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keer hier aan het woord laten? Lucien Gooshouwer ! Die is hier doordeweeks ook heel vaak aan het klussen en hoort dus zeker thuis in deze rubriek