Het lijkt alweer een eeuw geleden, maar voor de corona-crisis lieten we in deze rubriek Wim Diependaal aan het woord. Hij mocht dus de volgende kanjer binnen onze club aanwijzen. Wim koos een vrijwilliger, die net als hijzelf vaak op onze accommodatie gesignaleerd wordt….

Naam:  Lucien Gooshouwer

Leeftijd55

Lid sinds1970

Hoe ben je bij GSC/ODS terecht gekomen? Via de familie Boers, dat waren destijds mijn overburen in de Tieselenstraat

Wat doe je bij de club? Ik voetbal bij de 7×7 veteranen 35+, ben accommodatiemedewerker onderhoud en organisator van de klusochtenden. Eerder was ik ook bestuurslid en barmedewerker

Welke voldoening haal jij uit jouw vrijwilligerswerk bij GSC/ODS? Dat is wat mij betreft het goeie gevoel als je met de andere klussers een karwei hebt afgerond en het ziet er bij de club weer gezellig en netjes uit. Alleen vind ik wel dat mensen daar meer respect voor mogen hebben. Ik kan bijvoorbeeld niet begrijpen dat als twee gepensioneerde vrijwilligers de kleedkamers geschilderd hebben, dat dan week week later iemand zijn voetbalschoenen meent te moeten uitkloppen tegen een deur.

Wat doe je in het dagelijks leven?  Ik werk bij Chemours. Ben daar altijd proces-operator geweest en sinds kort teamleider

Favoriete profclub: Feijenoord

Favoriete speler:  Nu Lionel Messi, vroeger Willem van Hanegem

Wat is het leukste/mooiste dat je ooit bij onze club hebt meegemaakt? 
Eigenlijk vond ik de hele periode dat ik bij ODS in het eerste elftal speelde erg leuk, maar als ik dan één mooi moment moet kiezen dan is dat het kampioenschap met Zaterdag-1 van Sportclub Reeland. Dat was een echte vriendenploeg.

En wat is je naarste herinnering? Elke donderdagavond te moeten trainen met Ben van Es en Michael Abbema….

Omschrijf GSC/ODS eens in één korte zin: GSC/ODS is een gezellige club waar ik nog altijd met plezier een balletje trap

Wie vind jij een echte clubkanjer en moeten we dus volgende keer hier aan het woord laten? Cor Jooren ! Wat die man als vrijwilliger allemaal bij de club gedaan heeft… die hoort echt in deze rubriek