Draagt u GSC/ODS een warm hart toe, maar heeft u een smalle beurs of bent u al begunstiger van zoveel goede doelen? Dan is de Club van 100 wellicht iets voor u !

Wat is de Club van 100 ?

De Club van 100 is een club binnen de club bestaande uit leden, bedrijven of andere donateurs die GSC/ODS een extra financieel steuntje willen geven van minimaal € 50,- (meer mag ook) per seizoen. De inleg wordt gebruikt om bijzondere financiële  uitgaven in de breedste zin van het woord  te kunnen doen.  Dat kan voor een bijzondere activiteit of andere ondersteuning voor de jeugd zijn, maar het kan ook voor een bijzondere activiteit  voor de senioren of een uitgave voor een algemene investering zijn. In het recente verleden zijn bijvoorbeeld gelden verstrekt voor het pannaveld, de dug-outs op het 2e veld, het jeugdkamp, het Jaap v/d Wieltoernooi en nieuwe banken voor de kop van de kantine!

Uw bijdrage aan de Club van 100 is dus een zeer welkome financiële ondersteuning voor onze vereniging en het aardige is dat de leden van de Club van 100 inspraak hebben in de bestedingen.

Wat bieden wij de leden van de Club van 100 :

  • U steunt uw club voor de volle 100%
  • Uw naam wordt zowel op de website als op het nieuwe Club van 100 bord in de kantine vermeld.
  • Ook zijn de namen van de leden van de Club van 100 zichtbaar op de flatscreens in de kantine.
  • U ontvangt per seizoen tenminste één uitnodiging om onder het genot van een hapje en een drankje  met elkaar van gedachten te wisselen o.a  over bestedingen van de inleg van de Club van 100.

De Club van 100 hoopt op uw steun. Voor slechts  € 50,- per jaar hoort u al bij de Club die de vereniging een warm hart toedraagt.

Een jaar loopt van juni t/m mei. U bent ons helemaal van dienst als u ons machtigt voor een automatische incasso welke als link is bijgevoegd. Contant betalen bij één van de leden van de Sponsorcommissie kan natuurlijk ook! Meld u aan via een formulier dat verkrijgbaar is bij de leden van de sponsorcommissie of in de bestuurskamer of stuur onderstaande machtiging ingevuld in naar: sponsoring@gscods.nl

Download hier het machtigingsformulier.

Met vriendelijke groet namens de Sponsorcommissie:

Thijs Blom

Anneke Scheurwater

John Eichorn

Henny Kattemölle

De leden van de club van 100 van GSC/ODS zijn :

Ad Schenk
Anneke & Thomas Scheurwater.
Arie de Klerk
Barbera & Oene v Kammen
Bert van Es
Dames 1
Edgar Taale
Edwin van Ypen
Henk Lahuis
Henny Kattemölle
Ineke & Toon Retel
Jeanine Meijers
John & Marcel Eichhorn
Lydia & Ton Pruijmboom
Martien Blom
Michael Abbema
Monique en Marcel Rombout
Mw. Ineke Dat
Rien Sponselee
Siep van Dongen
Theo de Bot
Thom van Ewijk
Yoran Rombout
Zaterdag 4