Ons tweede elftal, op de foto na het bereiken van de play-offs, is voor het komend seizoen ingedeeld in een reserve tweede klasse met louter clubs uit de regio. Zo slecht als het eerste elftal het treft, zo goed is de indeling uitgepakt voor het tweede. We bedoelen dan met name dat GSC/ODS 2 lekker dicht bij huis blijft, want sportief gezien lijkt de uitdaging groter dan afgelopen seizoen, waarin de titel net gemist werd en het in de finale van de na-competitie ook niet lukte om te promoveren. DFC 2 wordt de enige Dordtse opponent, want EBOH 2 is ingedeeld in een andere poule. Drie tegenstanders komen uit de Zwijndrechtse Waard: Pelikaan 3, IFC 2 en Rijsoord 2.

De meeste tegenstanders van het tweede elftal komen uit de Alblasserwaard. Het zijn Alblasserdam 2, De Alblas 3, De Zwerver 2, Drechtstreek 2, Groot-Ammers 2, Sliedrecht 4 en Sreefkerk 2. Op papier belooft dit in elk geval een hele spannende competitie te gaan worden, want in tegenstelling tot afgelopen seizoen, toen al snel helder werd dat Oranje Wit 4, EBOH 2 en GSC/ODS 2 de prijzen zouden gaan verdelen, zitten er nu meer ploegen bij die qua kracht ongeveer gelijkwaardig zullen zijn. Voor ons tweede elftal, waarvan de selectie vrijwel geheel intact bleef, wacht dus een pittige sportieve uitdaging als de ploeg minimaal het resultaat van vorig seizoen wil evenaren.