Of dit de afsluiting van het seizoen was voor onze 35-plussers en walking footballers, was een veel gestelde vraag. Het antwoord is simpel; nee, onze oudste nog actieve leden doen niet aan zomerstop, zij blijven gewoon graag bewegen. Zelfs afgelopen donderdagavond, voorafgaand aan een gezamenlijke barbecue, werd nog een balletje getrapt. Of deze gezellige avond voor hen nou de afsluiting van het seizoen ’23-’24 was of de start van ’24-’25? Tsja, eigenlijk allebei. En zoals gebruikelijk rond deze tijd van het jaar zetten onze oudste voetballers Klaas en Anneke de Groot even in het zonnetje.

Het koninklijk kantine-paar zorgde elke donderdagavond voor de natjes en droogjes en als dank was er voor hen weer een cadeaubon. En uiteraard bloemen voor Anneke, op de bovenste foto overhandigd door Luciën Gooshouwer. Normaal houdt Michael Abbema daarbij een toespraak, maar die was deze avond als chef-kok te druk met de bereiding van het vlees. Na het verorberen van al het lekkers trad Luciën opnieuw op de voorgrond tijdens de karaoke. Laten we zeggen, dat hij een bijzondere stem heeft. Wat voor meerdere aanwezigen bleek te gelden…

Zoals gezegd gaan de oudste actieve leden gewoon door deze zomer, Ben je 35+ of al 55+ en wil je ook (weer) een balletje trappen? Dat kan ! Ook niet-leden kunnen op proef een paar keer gratis meedoen. Op maandag zijn de walking-footballers ‘s ochtends (vanaf 11.00 uur) actief en de 35-plussers vanaf 20.00 uur. Op donderdag zijn beide groepen ‘s avonds bezig, de waling footballers vanaf 19.30 uur en de 35-plussers vanaf 20.00 uur. Hoort, zegt het voort.