Net als afgelopen dinsdag is ook de komende dinsdagavond de kantine open om op de grote schermen naar Oranje te kijken. Na de slappe vertoning tegen Oostenrijk kwam de nationale ploeg – als geluk bij een ongeluk – aan de als zwakker geduide rechterkant van het speelschema terecht. Daarin zal eerst moeten worden afgerekend met Roemenië. Als dat lukt zal de stemming in de kantine waarschijnlijk een stuk opgewekter zijn dan afgelopen week. Eigenlijk mogen we niet verder dan één potje vooruit te kijken, maar mocht Turkije wél in staat zijn om Oostenrijk te kloppen dan volgt een kwartfinale tussen Nederland en Turkije en gezien het feit dat we nogal wat leden met Turkse roots hebben zal de kantine dan zowel oranje als rood kunnen kleuren…. Eerst maar die achtste finales dus. Oranje trapt dinsdag om 18.00 uur af en de kantine is uiteraard al eerder open dan.