Het tweede elftal speelt komende zaterdag niet om half drie, maar reeds vanaf 12.00 uur de halve finale in de na-competitie. Bij tegenstander DESK en de KNVB was aangevraagd om dit duel naar 14.30 uur te schuiven, maar de coach van de ploeg uit Kaatsheuvel heeft dat geweigerd en de KNVB heeft besloten dat het aanvangstijdstip dan toch 12.00 uur blijft. Door dat besluit moet de kampioenwedstrijd van ons vierde team, tegen Heerjansdam 6, van 12.00 uur opschuiven naar 14.00 uur. Het kunstgrasveld is door onderhoud van de natuurgrasvelden het enige dat we nog kunnen gebruiken, dus het laatste (inhaal)duel van ons derde team, om 14.30 uur tegen De Zwerver 3, was al verhuisd naar een veld van buurman Oranje Wit.

Omdat het tweede elftal in de reguliere competitie als tweede eindigde was het afgelopen zaterdag vrij in de eerste ronde van de na-competitie om promotie naar de reserve eerste klasse. Komende zaterdag is dus de halve finale thuis tegen DESK, dat op eigen veld afrekende met Kozakken Boys 2 (5-0). De winnaar van GSC/ODS 2 – DESK 2 speelt op 15 juni de finale op neutraal terrein. Het tweede elftal rekent komende zaterdag vanaf 12.00 uur op massale steun van het thuispubliek. U komt toch ook?