Het had zo mooi kunnen zijn, maar het werd dat niet. Ons tweede elftal stond op de drempel van de reserve eerste klasse maar moest in de finale van de na-competitie zijn meerdere erkennen in WSC 2. Het werd een afgetekende 5-0 nederlaag tegen een simpelweg betere ploeg. De Waalwijkers werden overigens geholpen door een uiterst zwakke start van GSC/ODS. Binnen een minuut moest doelman Emre Polat al redding brengen, maar een minuut later was hij kansloos toen een Waalwijker volkomen ongedekt mocht binnen koppen: 0-1.

Het tweede elftal herpakte zich daarna enigszins, maar creërde weinig echte kansen en Emre moest bij counters diverse malen zijn klasse tonen. Vlak voor rust ging het met twee treffers helemaal mis voor de Dordtenaren: 0-3. Na de thee ging GSC/ODS met de straffe wind in de rug uiteraard op zoek naar een snelle tegengoal en die leek er ook te komen, maar Johan Stal schoot een strafschop op de lat en Simcha Kuiters zag een fraai schot op de paal belanden. Tot overmaat van ramp kreeg Jamai Fernandez een belachelijke rode kaart voor een te late tackle op het middenveld en iedereen begreep dat ons tweede elftal daarna geen illusies meer kon hebben.

Met tien man moest GSC/ODS vooral de schade beperkt houden en dat lukte met nog eens twee tegentreffers niet echt. Raiclen Napomuceno was met een kopbal nog dicht bij een eretreffer, maar zag de Waalwijkse keeper toch de nul houden. En zo eindigde een best wel fraai seizoen in een anti-climax. Voor het tweede elftal is het nu dus uithuilen en opnieuw beginnen. Aangezien de staf en de ploeg vrijwel compleet blijven (alleen Raiclen vertrekt) moet het wel raar lopen wil het tweede elftal volgend seizoen geen nieuwe gooi naar promotie kan doen. Eerst maar lekker vakantie vieren.