Ons tweede elftal is nog één overwinning verwijderd van promotie naar de reserve eerste klasse. Dankzij een klinkende 7-2 overwinning op DESK 2 plaatste de ploeg zich voor de finale van de na-competitie. In de aanvangsfase liet de ploeg uit Kaatsheuvel zien echt wel te kunnen voetballen, maar al snel ging het voor de Brabanders helemaal mis. GSC/ODS toonde zich bij elke aanval dodelijk effectief. Raiclen Nepomuceno benutte de eerste kans (1-0) en had ook nummer twee gemaakt, ware het niet dat een verdediger de bal in eigen doel gleed (2-0).

Van deze klappen amper bekomen volgde een nieuwe mokerslag toen de doorgebroken Simcha Kuiters naar de grond getrokken werd en de scheidsrechter niets anders kon doen dan de rode kaart trekken. Toen Johan Stal met een prachtig schot voor 3-0 zorgde was het eigenlijk wel gedaan met de wedstrijd. Simcha bepaalde de ruststand op 4-0 en de thee zal zelden lekkerder gesmaakt hebben. Na rust werd niet direct gas terug genomen en werd het talrijk opgekomen thuispubliek dus ook in de tweede helft op doelpunten getracteerd.

Raiclen mocht goed voorbereiden werk van Wesley van de Wiel afronden (5-0) en nadat Johan Stal een strafschop gestopt zag (bij welk team zagen we dat vaker dit seizoen?) stond het niet veel later toch 6-0. Omdat de thuisploeg met het oog op volgend weekend enkele sterkhouders wisselde kon DESK nog twee keer scoren, maar had GSC/ODS toch het laatste woord via Raiclen: 7-2. Komende zaterdag speelt het tweede elftal dus om promotie en de tegenstander in de finale is WSC uit Waalwijk. Er wordt gespeeld op neutraal terrein, maar waar dat is is nog niet bekend. Volg ook daarom de komende dagen onze clubkanalen !