Zoals we voor het weekend al meldden komen er buiten de negen reeds bekende nieuwkomers er wellicht nog drie. Dat blijkt nu ook zo te zijn en bij de drie nieuwe namen zitten er twee, die op divisie-niveau gespeeld hebben en dus een grote kwalteitsimpuls voor de selectie betekenen. We hebben het dan over Ibo Ozbilek (25) en Gilmaro van de Werp (30). Vleugelspits Ozbilek komt over van Nieuwenhoorn. Hij speelde eerder voor Sparta en XerxesDHB en ook nog twee seizoenen bij buurman Oranje Wit. Van de Werp, inzetbaar op alle posities in de defensie en het middenveld, komt over van Barendrecht en speelde daarvoor onder meer zes seizoenen bij ASWH. Op de foto zien we het tweetal met Elsey Kiflom, de eerste nieuwkomer met divisie-ervaring.

De laatste nog niet genoemde nieuweling is Bora Ocak (23), hij komt over van Pelikaan en is daarmee de vierde speler van de club uit Zwijndrecht die de overstap maakt naar GSC/ODS. Met zijn komst is het aantal nieuwkomers in de selectie op twaalf gekomen. Het aantal spelers dat onze selectie juist verlaat is met één opgelopen tot acht, omdat Mo Al Salman stopt met spelen op prestatief niveau en overstapt naar FC Dordrecht Amateurs, waar hij recreatief gaat spelen. De balans van deze overschrijvingsperiode opmakend mogen we vaststellen dat de selectie breder, sterker en beter uitgebalanceerd lijkt dan de afgelopen seizoenen. Hopelijk is dat de basis voor een mooi seizoen in de tweede klasse.