Oei, oei, wat was het afschuwelijk warm, afgelopen woensdag. Maar 22 kinderen van de Jo6, Jo7 en Jo8 en hun begeleiders trotseerden toch de hitte, want voor de derde keer alweer mochten onze jongste jeugdteams het seizoen afsluiten met een 7-kamp. Zoals de naam van het evenement al doet vermoeden bonden de kids de strijd aan op zeven onderdelen: sprint, slalom, sprint met horden, schieten, brede slalom, ingooien en jeu de bal. Uiteindelijk mochten Ediz, Emir, Jayvi en Flynn (bovenste foto) zich tot winnaars kronen, maar eigenlijk waren er alleen maar winnaars, want het plezier spatte er bij alle deelnemers vanaf.

Voor de groepswinnaars was er na afloop van de 7-kamp een beker en voor alle deelnemers een medaille. Ook trakteerde de jeugdcommissie op siroop en een raketijsje, om het oververhitte lijf enigszins af te laten koelen. Dit leuke evenement kon overigens alleen slagen dankzij de hulp van begeleiders, dus ook vanaf deze plek een woord van dank aan de duo’s Hakan & Selim, Ronald & Leonie en Chris & Mark. Met de 7-kamp beleefde onze jeugdafdeling de allerlaatste activiteit van het seizoen ’23-’24. Na de zomer hopen we jullie allemaal weer terug te zien. Fijne vakantie!