Dit weekend namen drie jeugdteams deel aan toernooien en twee daarvan kwamen dicht bij de hoofdprijs. Jo7-1 en Jo7-2 gingen naar Zevenbergsche Hoek, waar ze meededen aan het Ad Romer Toernooi van DHV. Jo7-1 kreeg te maken met Hardinxveld (4-0 zege) en twee combi-teams van Zwaluwe/DHV. De ene werd met 3-0 gewonnnn, de andere met 1-5 verloren en zodoende werd de kleine finale. Daarin werd met een 6-0 winst de derde plaats gehaald.

Jo7-2 kreeg te maken met Hardinxveld (2-4 ), Seolto (2-6) en twee combinatieteams van Zwaluwe/DHV (1-2 en 2-3). Vier nipte nederlagen, maar toch kregen de jongens allemaal een medaile op dit leuke en goed georganiseerde toernooi. De vader van Fernando was dit keer inval-coach en zag zijn zoon voor de laatste keer in het tenue van GSC/ODS, want ze gaan emigreren naar Aruba… Vanaf deze plek willen we jullie bedanken en we wensen jullie veel geluk op Aruba!

Jo12-1 reisde af naar Klaaswaal, voor een toernooi bij SSS. Begonnen werd met een 0-0 gelijkspel tegen De Zwerver en een reglementaire 3-0 winst omdat de tegenstander er niet was. Wat volgde was een zegereeks op Spirit (1-0), gastheer SSS (2-0) en NSVV (1-0). Het doelsaldo was nét niet goed genoeg voor de hoofdprijs, maar met een tweede plaats en de bijbehorende medailles was Jo12-1 ook dik tevreden. En ook dit toernooi was goed georganiseerd.