Onze jeugd sluit het seizoen traditioneel af met het Jan de Wit toernooi, ook wel bekend als het ‘ouders tegen de kinderen’ toernooi. Eigenlijk is het al lang geen toernooi meer, maar een reeks wedstrijden waarin alle jeugdteams het op verschillende dagen opnemen tegen een team van ouders en begeleiders. Jo11-1 beet vorige week dinsdag het spits af. Jo9-1 en Jo9-2 sloten woensdag samen af, net als de Jo10-2. Een dag later was Jo10-1 aan de beurt. Beide Jo12-teams speelden hun potje al een week daarvoor. De uitslagen? Die doen er bij zo”n leuke seizoensafsluiting natuurlijk niet toe ! Op de foto’s zien we de boven genoemde teams met hun ouders en begeleiders. De ouders van de allerjongsten hoeven niet in actie te komen, want de spelers van Jo6, Jo7 en Jo8 besluiten hun seizoen komende woensdag met een zevenkamp, die inmiddels ook al aan de derde editie toe is.