Het zal geen enkele clubgenoot ontgaan zijn dat na het kampioenschap van ons eerste elftal ook ‘het tweede’ dit seizoen héél mooi af kan sluiten. Afgelopen weekend haalde de ploeg van trainers Nick van Oldebarneveldt en Ferry den Breejen de finale van de na-competitie. Dat leidde tot enige vreugde op het veld en in de kleedkamer (foto)… Hopelijk zien we dit soort taferelen komende zaterdag opnieuw op het veld van de vv Altena. Daar, in Nieuwendijk dus, wordt namelijk de finale tegen WSC Waalwijk 2 gespeeld. Van de club die afgelopen zaterdag werd uitgeschakeld (DESK 2) vernamen we dat dit een ijzersterke tegenstander is, dus ons tweede elftal zal nog één keer het maximum aan inzet en kwaliteit moeten tonen. Met de steun van veel supporters leidt dat hopelijk tot promotie naar de reserve eerste klasse. De wedstrijd bij de vv Altena begint om 14.30 uur. Kom jij de mannen ook aanmoedigen?