Ons gouden spitsenduo in het eerste elftal scoorde er afgelopen seizoen lustig op los en eindigde als de nummers 1 en 2 in het topscorersklassement van Dordrecht, dat jaarlijks wordt bijgehouden door Dordt2222, de facebook-pagina van het Dordtse amateurvoetbal die wordt beheerd door oud-journalist Fred van Dongen. IsmaÏl Yildirim kwam tot 23 treffers en dat was er net eentje minder dan Djim Kammerman, die dus de speciale Dordt2222-bokaal in ontvangst mocht nemen. Op verzoek van Fred reikte voorzitter Cees den Breejen zaterdagmiddag de bokaal uit. En op verzoek van Djim zonder publiek… Wellicht iets te bescheiden? Na de overhandiging beloofde Djim wel dat de bokaal een mooi plekje krijgt bij hem thuis. Na het kampioenschap met het eerste elftal dus ook nog een persoonlijke prijs waarmee hij terug kan kijken op een heerlijk sezoen ’23- ’24.