Van Cees den Breejen ontvingen wij voor de clubkanalen een – wat hij noemt – laatste woordje als voorzitter. Uiteraard kunnen we dit niet aan onze leden en sympathisanten onthouden, dus bij deze:

Beste leden,

Zoals jullie weten is op de ledenvergadering van afgelopen december aangegeven dat ik na het lopende seizoen zou stoppen als voorzitter. Er was nog hoop op een wondertje, waardoor ik eventueel van gedachten zou veranderen, maar dit is helaas niet gebeurd. Per 15 juni a.s. zal ik daarom niet meer de voorzitter zijn van onze club en zal de vereniging op zoek moeten naar een nieuwe voorzitter.

De reden dat ik stop is al uitvoerig besproken op de ledenvergadering en het heeft geen zin om hier op terug te komen. Ik ben niet  weg bij de club, dus spreek mij eventueel aan als je wat meer uitleg wenst. Persoonlijk ben ik trots op wat we de laatste twee jaar gerealiseerd hebben en dat we de club op het sportieve vlak naar een hoger niveau hebben getild. Dank hiervoor aan de technische staf/commissie, natuurlijk de sponsoren en niet te vergeten de spelers.

Vanaf deze plek natuurlijk nogmaals mijn felicitaties aan de kampioenen en promovendi. Ook op gebied van sponsoring hebben we met een uitstekend functionerende sponsorcommissie mooie dingen bereikt. Zoals jullie ongetwijfeld gezien hebben zijn op gebied van onderhoud ook grote stappen gemaakt en loopt dit traject bijna op zijn eind. Ik wens iedereen een fijne vakantie en het bestuur veel succes bij het vinden van een opvolger voor de voorzittersfunctie.

met sportieve groet,

Cees.