Na twee nederlagen, waardoor de titel uit het zicht verdwenen is, wist het tweede eltfal zich dit weekend weer te herpakken met een 3-1 zege op Internos. Bijna traditioneel liep het in de eerste helft niet naar wens, maar zorgde een prima tweede elftal voor de verdiende overwinning. Daar zag het in het eerste half uur niet naar uit, want de Brabanders namen brutaal de leiding en GSC/ODS schakelde nog voor rust om naar een ander systeem, maar zonder succes. Bij de thee werden de bakens nogmaals verzet en zo kwam er na de pauze een veel beter spelend tweede elftal op de mat.

Raiclen Nepomuceno tekende de gelijkmaker aan, maar in de jacht op een voorsprong bleef de beloning lange tijd uit. Pas in de slotfase kreeg de ploeg loon naar werken, middels twee treffers van Raiclen, die zich met een hattrick kroonde tot Man of the Match. Hij had zelfs een vierde treffer op z’n schoen, maar toonde zich onzelfzuchtig door collega spits Dylan Bax aan te spelen, die echter niet meer op die bal gerekend had. Zo bleef het bij een 3-1 zege en daar was niets op af te dingen.

Koploper Oranje Wit 4 is met vijf punten voorsprong en nog twee wedstrjden te spelen hoogstwaarschijnlijk niet meer in te halen. Het tweede elftal staat nu op een tweede plek, die recht geeft op na-competitie, maar weet concurrent EBOH op minimale achterstand. GSC/ODS heeft het in eigen hand om de Schenkeldijkers er onder te houden. Er wachten nu nog twee duels met middenmoters. Komend weekend gaat het tweede elftal op bezoek bij Klundert en in de slotronde van de competitie komt De Fendert op bezoek.