Door een trouwe bezoeker van de website werden we erop gewezen dat daarop al een tijdje niets heeft gestaan over onze jongste spelertjes van GSC/ODS, de mini’s dus. Wij dachten dat het ook niet meer nodig is om wekelijks verslag te doen van Mini’s Day. Iedereen weet nu toch wel dat het de allerleukste activiteit bij onze club is? En dat het al jarenlang voor de kleintjes een prachtig opstapje is in de richting naar het ‘echte werk’ bij de pupillen? Maar vooruit, dan doen we er gewoon weer een keertje verslag van, want ook afgelopen zaterdag was het weer Mini’s Day,

Dit keer was er zelfs een aanmelding vanuit Rotterdam. Almira had zich via de KNVB opgegeven voor onze voetbalactiviteit. Ze had het goed naar haar zin en liet enthousiast weten graag de volgende keer weer aan te sluiten! Dat horen we graag natuurlijk. Op deze erg warme zaterdag kwamen er zes mini’s opdraven en konden de trainers, geassisteerd door Demy, weer eens naar het pannaveld voor een heus potje drie tegen drie. Voor de zekerheid was nog een klein parcours op het hoofdveld uitgezet, maar dat bleek niet nodig.

Mirza waande zich in het stadion van Feyenoord en zong voor Demy een leidje van Icardi. Huh? Da’s toch de spits van Galatasaray? Tijdens het partijen liet hij ons ook zien wat Icardi doet als hij scoort. Max had vandaag geen wedstrijd met Jo7-3, omdat de rest van zijn team op vakantie is. Dus hij sloot gezellig aan. Max en Huseyn lieten weten dat zij toch meer op hebben met Inter Miami CF van Lionel Messi. Tsja, onze jongste spelertjes zijn behoorlijk internationaal georiënteerd. 

Zeyd Amir kon na een botsing de partij niet afmaken. Mirza werd van al het gehol achter een bal een beetje moe en besloot erbij te gaan zitten. Max vond het allemaal prima, totdat een uitgestoken voet er voor zorgde dat ook hij niet verder kon. En Ayden? Die bleef gewoon goed gefocust en hield zijn team op de been.

Komende zaterdag is er natuurlijk weer Mini’s Day, maar wordt de aanvangstijd anders dan we gewend zijn. De trainers hebben namelijk verplichtingen bij een ander team. Wil je weten hoe laat de mini’s er zaterdag tegenaan gaan? Het komt zo snel mogelijk in de speciale groepsapp te staan en natuurlijk ook op de agenda van de website.

Tot slot willen we iedereen er nog eens aan herinneren; zodra uw kind kan lopen, is het welkom bij de mini’s ! Tot en met geboortejaar 2018. Na de zomer gaan de oudste kinderen over naar een Jo7-team.