Cunaldo SK stond vandaag tegenover Rijsoord 9, een team dat versterking had gekregen van spelers uit verschillende teams. De eerste wedstrijd eindigde in een overweldigende overwinning van 12-1 voor Cunaldo SK, wat de tegenstander aanzette tot het oproepen van extra spelers.

In de vijfde minuut opende Mustafa Tekin de score met een prachtige solo, die eindigde bij Mustafa Kemaldar in het 16-metergebied. Dit resulteerde in een vroege voorsprong van 0-1 voor Cunaldo SK. Na slordig balverlies op het middenveld kwam Rijsoord 9 snel terug met de gelijkmaker, maar Tekin herwon snel het initiatief en herstelde de voorsprong met een fantastisch doelpunt, waardoor het 1-2 werd. Cunaldo SK groeide in het spel en vond al snel opnieuw het net via een strafschop benut door Mustafa Kemaldar, waardoor de score uitliep naar 1-3.

Na de rust verslapten onze jongens enigszins, maar desondanks wist Tekin opnieuw Mustafa Kemaldar te bereiken in het 16-metergebied, wat resulteerde in een hattrick en een score van 1-4. Ferit Yaman wist in de laatste minuten van de wedstrijd toch nog het net te vinden, waardoor de voorsprong werd vergroot naar 1-5.

Rijsoord scoorde nog een mooi doelpunt, maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk met een score van 2-5 in het voordeel van Cunaldo SK.

Aankomende dinsdag staat Cunaldo SK opnieuw tegenover Rijsoord, ditmaal tegen Rijsoord 6 in de halve finale van de KNVB Beker.
De wedstrijd wordt gespeeld om 20:00 uur bij GSC/ODS thuis, graag zien we alle fans dan!