Het onderhoud van onze natuurgrasvelden vindt zoals gewoonlijk ook in de komende zomerperiode plaats. Op het hoofdveld is maandag al begonnen. Volgende week is het tweede veld aan de beurt en dat wordt een veel ingrijpender klus, want dit (slechte) veld wordt afgegraven en krijgt onder meer een nieuwe drainage en een sprinklerinstallatie onder de nieuw in te zaaien grasmat. We hopen beide velden al in augustus weer in gebruik te nemen, maar dat hangt uiteraard van meerdere factoren af. Belangrijkste is dat er volgend seizoen weer twee mooie ‘biljartlakens’ liggen.

Tijdens het onderhoud van de natuurvelden kan het af en toe druk worden op het kunstgras, want vanaf volgende week is dat nog het enige veld waarop gespeeld en getraind kan worden. Diverse teams trainen deze zomer door en ook onze 35-plussers en walking footballers doen niet aan een zomerstop. Bestuur en technische commissie vragen alle belanghebbenden om de schaarse ruimte onderling slim te verdelen. Soms is het een beetje inschikken, maar met wat goede wil komen jullie er vast wel uit met elkaar ! Vergeet niet om doeltjes e.d. na trainingen netjes terug te zetten waar ze horen.