De leden van de Club van 25 vragen zich waarschijnlijk wel eens af wat er met hun bijdrage gebeurd. Zoals bekend is het doel van deze club dat de opbrengsten ten goede komen aan het algemeen nut binnen onze vereniging. Een beetje vaag? Welnu ….. omdat we in de afgelopen tijd een aantal wensen en doelen hebben kunnen realiseren en een grote wens in vervulling hebben zien gaan, voelt de sponsorcommissie, die de gelden van de Club van 25 beheert, de noodzaak om iedereen nu te informeren hoe de centjes van de leden tot nu besteed zijn.

Uit de opbrengsten 2022, 2023 en 2024 hebben we de volgende zaken kunnen realiseren en aanschaffen : 

  • twee  nieuwe beeldschermen in de kantine
  • twee nieuwe bartafels in de kantine
  • een nieuwe hometrainer voor de fysioruimte/verzorgingskamer
  • rondom nieuwe rolgordijnen voor de kantine
  • truien voor de jeugd
  • twee rode bankjes voor in de kantine (we zijn nog op zoek naar blauwe!)
  • een compleet nieuw digitaal scorebord langs ons hoofdveld    

Het kan niemand niet ontgaan zijn, dat er zowel binnen als buiten onze kantine een ware metamorfose plaats vindt. Nu het duurzaamheidsproject in een afrondende fase is beland was het ook tijd om naast onderhoud wat vernieuwingen in gang te zetten. Erg mooi dat de leden van de Club van 25 daaraan een bijdrage hebben geleverd en…. dat hopelijk blijven doen. Echter, ook ontzettend veel dank aan clubgenoot Michael Abbema en zijn team (Kilian en Sebastiaan) van HB Bouw, die gestaag vorm geven aan een andere (in onze ogen mooiere) uitstraling van ons complex.

Inmiddels is ook een nieuwe muziekcomputer aangeschaft (foto boven), met daaraan gekoppeld een programma voor narrowcasting. Dit betekent dat we binnenkort clubnieuws op de schermen in de kantine hopen te brengen en natuurlijk ook berichten van onze sponsors. Tot slot nog een oproep : blijf de Club van 25 steunen met uw jaarlijkse bijdrage ! Het geld wordt goed besteed, spreek hier gerust de leden van de sponsorcommissie op aan. Enne…. nieuwe leden zijn natuurlijk ook altijd welkom. Voor 25 euro wordt uw naam een heel jaar zichtbaar in de kantine en op de website van de club.