We wisten al dat we een gouden spitsenduo in ons eerste elftal hebben, maar gelukkig houden andere kanalen bij hoeveel treffers ze precies achter hun naam hebben staan. Onlangs bereikte Ismaïl Yildirim de mijlpaal van honderd doelpunten in eerste elftallen en afgelopen weekend ging Djim Kammerman er met een hattrick zelfs overheen. Met 101 treffers op z’n naam kreeg hij – net als eerder al Ismaïl – een mooi poloshirt ter herinnering aan honderd voltreffers. Voorzitter Cees den Breejen reikte de polo donderdavond uit in de kantine. (foto boven)

Djim scoorde overigens de eerste van die honderd goals ook aan de Groene Zoom. Nu, vele jaren later, staat hij met 22 doelpunten bovenaan de topscorerslijst van Dordrecht. En u mag één keer raden wie er met 21 treffers pal achter staat. Onze spitsen wilden dus ook nog wel even samen op de foto. Dit weekend wordt er op de zaterdag niet gevoetbald, maar daarna volgen nog vier competitieduels waarin deze mannen ons hopelijk nog vaak laten juichen.