Het hing al een tijdje in de lucht, maar vandaag (donderdag) is het definitief beklonken; de voorzitter en de penningmeester hebben hun handtekening gezet onder een nieuw biercontract. Dit betekent dat vanaf 1 juli in de kantine weer Heineken bier wordt getapt. Vijf jaar geleden namen we afscheid van de grootste brouwer van ons land, omdat Inbev een beter aanbod deed. Dit keer bleken de rollen omgedraaid en dat betekent dat er straks geen Hertog Jan en Jupiler meer geschonken wordt.

Net als voorgaande keren is voor de deal met de brouwerij nauw samengewerkt met Oranje Wit. De ondertekening van het nieuwe contract vond plaats in de tenniskantine van de buren, waar door Heineken gezorgd was voor gebak en natuurlijk… bier. Op de bovenste foto zien we de hoofdrolspelers van deze middag (v.l.n.r.) Arjen van der Wijngaard van Heineken, Cees den Breejen, Thomas Scheurwater en de Oranje Witters Frans Aarnoutse (inkoop kantine) en Martijn de Haas (penningmeester).