Verslag van de bekerwedstrijd tussen GSC/ODS 4, ook bekend als Cunaldo SK, en Walcheren op maandag 1 april:

Het was een lange rit van 1 uur en 15 minuten voor Cunaldo SK naar Vlissingen voor deze bekerwedstrijd.

Walcheren begon fel, met verschillende pogingen zonder echt gevaar. Cunaldo SK had moeite om in de wedstrijd te komen, en de aanwezige supporters van Walcheren deden hun best om hun team te ondersteunen en de tegenstander uit de wedstrijd te halen.

Na een snelle counter kwam Walcheren op 1-0 voorsprong. De eerste helft eindigde zonder verdere noemenswaardige gebeurtenissen.

In de tweede helft kwam Cunaldo SK met een hernieuwde energie het veld op en begon fel te spelen. Ze wonnen alle tweede ballen en konden daardoor meer druk uitoefenen. Dit leidde uiteindelijk tot een penalty voor Cunaldo SK, benut door Mustafa Kemaldar, waardoor de stand gelijk werd getrokken.

Met dit doelpunt groeide het vertrouwen bij Cunaldo SK en begonnen ze beter te spelen. Na een goed opgebouwde spel van GSC/ODS was het Emre Sogut die de 1-2 op zijn naam mocht schrijven.

Walcheren nam meer risico door achterin één-op-één te spelen en alles naar voren te pompen in de hoop op een gelijkmaker. Tot de 89e minuut werd dit goed verdedigd, maar toen kopte Hakan Karapinar helaas de bal in eigen doel, waardoor Walcheren op gelijke hoogte kwam.

In blessuretijd kreeg Cunaldo SK nog een kans met een één-op-één situatie, maar Coskun werd hard onderuit gehaald van achteren, wat leidde tot een vrije trap voor Cunaldo SK. Deze vrije trap van Dogan werd uit de kruising gehaald door de keeper van Walcheren.

De wedstrijd eindigde in 2-2, waarna een penaltyserie volgde. Cunaldo SK kwam als winnaar uit de bus, mede dankzij twee gestopte penalties van keeper Tunahan, en plaatste zich zo voor de halve finale.

De volledige penaltyreeks is te zien op de Instagram van Cunaldo SK: https://www.instagram.com/reel/C5OLnzGI80k/?igshid=ewlxd59is3fv6