Jo7-2 heeft het ondanks wat afmeldingen wegens ziekte uitstekend gedaan op het Paastoernooi van IFC. Het bleek niet mogelijk om nog aanvulling te krijgen vanuit andere teams en dus ging trainer/coach Cameron met alleen Boyd, Rafal en Ediz naar Hendrik Ido Ambacht. In overleg met de wedstrijdleiding zorgde IFC iedere wedstrijd voor een vierde speler en zodoende konden ze zelfs meedoen voor de prijzen. Super sportief natuurlijk van IFC !

Van de vijf wedstrijden wist Jo7-2 er drie te winnen. ZBC’97, SC Unitas’30 en ASWH werden alledrie geklopt met dezelfde cijfers: 3-1. Tegen Rijsoord eindigde het gelijk (3-3) en alleen van gastheer IFC werd nipt verloren (3-4). Ze hebben het super goed gedaan, kregen we van de begeleiding te horen.

En er is meer goed nieuws vanuit de jeugd, want we hebben er weer een nieuw team bij. Het kersverse Jo7-3 wordt gevormd door de tweeling Jack en Flynn, Morris, Max en Fernando. Ze gaan komende zaterdag al beginnen aan de competitie. HEt enige dat nog ontbreekt is een coach voor de zaterdagen, dus voel jij je geroepen ons nieuwe team te begeleiden? Stuur dan even een mail naar jeugd@gscods.nl