Beide teams keken reikhalzend uit naar deze wedstrijd. Nieuw Lekkerland stond op dat moment op de tweede plaats en Cunaldo SK op de derde plaats, zij het met minder gespeelde wedstrijden.

De vorige ontmoeting tussen deze teams resulteerde in een nipte 4-3 overwinning voor GSC/ODS 4, wat voor Cunaldo SK een extra motivatie was om dichter bij het kampioenschap te komen.

Het nog ongeslagen Cunaldo SK begon zoals gewoonlijk sterk. Er werden aan het begin enkele kansen gemist en er werd veel teruggevlagd door de grensrechter van Nieuw Lekkerland.

Uiteindelijk maakte Cunaldo SK de langverwachte 0-1, maar deze werd afgekeurd door de scheidsrechter wegens hands, hoewel Coskun de bal aannam met zijn knie en deze in het doel tikte. Slechts 2 minuten later schoot spits Mustafa Kemaldar van ongeveer 20 meter over de keeper, maar dit doelpunt werd ook afgekeurd omdat de scheidsrechter oordeelde dat de bal voor de lijn was.

In de tweede helft werd het doorzettingsvermogen van Cunaldo SK beloond. Binnen 10 minuten stond het al 0-2. Topscoorder Mustafa Kemaldar opende de score en Mustafa Tekin zorgde na een lange solo voor de 0-2. Het team bleef druk zetten en werd beloond met nog een doelpunt van Mustafa Tekin, die de 0-3 op het scorebord zette met een afstandsschot.

Keeper Tunahan had een rustige middag met geen enkele redding te verrichten, dankzij een solide verdediging die als een muur stond. Nieuw Lekkerland probeerde van afstand te schieten, maar hun pogingen gingen telkens ruim naast.

Met een overtuigende 0-3 overwinning blijft het team van Volkan Karapinar ongeslagen. Het team heeft nog enkele inhaalwedstrijden te spelen en is vastberaden om het kampioenschap binnen te halen.

De volgende wedstrijd van Cunaldo SK is tegen de nummer 8 in de competitie, Rijsoord 9, uit om 12:30 uur op zaterdag 4 mei. Daarnaast speelt Cunaldo SK op dinsdag 7 mei thuis de halve bekerfinale tegen Rijsoord 6, waarbij de aftrap om 20:00 uur is. Alle supporters zijn van harte welkom om het team aan te moedigen.