Het eerste elftal heeft er op de valreep van de winterse overschrijvingsperiode een aanwinst bijgekregen in de persoon van Tyson dos Santos. De 26-jarige speler komt over van eersteklasser Oranje Nassau uit Groningen. Vanwege z’n werk moest hij verhuizen en daar kreeg onze Murat Sahingoz (TC en leider eerste elftal) via z’n netwerk lucht van. Murat besloot een visje uit te gooien en met succes, want Tyson wil ook in Dordrecht graag voetballen en zocht nog naar een club. Dat is dus GSC/ODS geworden en daar mogen we best blij mee zijn, want z’n CV is voor onze begrippen in elk geval indrukwekkend.

Tyson dos Santos doorliep de gecombineerde jeugdopleiding van FC Groningen en SC Cambuur en ging in 2016 naar Emmen. Na z’n avontuur in het betaalde voetbal speelde hij voor verschillende amateurclubs in het noorden des lands; Be Quick, ONS Sneek, vv Groningen en tot voor kort dus Oranje Nassau. Tyson staat te boek als aanvallende middenvelder, maar kan ook in de voorhoede spelen. Wij heten hem bij deze van harte welkom en hopen dat er de komende periode een wederzijdse ‘click’ groeit.