Slecht spelen en toch drie punten pakken, het is niet het meest ideale scenario, maar wie praat daar nog over als aan het eind van het seizoen de ranglijst bekeken wordt? Het tweede elftal speelde deze zaterdag dus niet z’n beste pot, maar als je in een week tijd drie wedstrijden moet spelen en die allemaal wint dan mag je ook gewoon je zegeningen tellen. Het bezoekende Alblasserdam werd met een 3-0 nederlaag huiswaarts gestuurd en met die uitslag deed GSC/ODS eigenlijk gewoon dat wat verwacht werd.

Raiclen Nepomuceno opende op het kunstgras de score en met die 1-0 stand kon ook thee gedronken worden. Na de pauze waren Johan Stal en Simcha Kuiters trefzeker en werd achterin netjes de nul gehouden. Vermeldenswaardig is nog dat Rowan Dijkstra voor het eerst sinds hij hersteld is van een kruisbandblessure weer een hele wedstrijd speelde. Ons tweede elftal doet nu volop mee in de titelstrijd en kan deze maand goede zaken doen, want er wachten nu duels met de directe concurrenten. Te beginnen komende zaterdag met EBOH 2. Aan de Schenkeldijk wordt om 12.15 uur afgetrapt.