Als club zijn wij onze sponsoren zeer erkentelijk en veel dank verschuldigd. Elkaar helpen waar dat kan, is heel mooi. Zo houden we met elkaar de vereniging levendig en draaiend en gisteren werd die samenwerking met sponsoren in optima-forma benut.

Michael Abbema van Herbouw stelde belangeloos zijn aanhanger ter beschikking die het ons mogelijk maakte om :

  • 2 stuks beschadigde/ verbogen aluminium doeltjes te vervoeren naar De Jong Staalconstructie. Het staalconstructiebedrijf zal deze doeltjes repareren, zodat deze bij trainingen weer gebruikt kunnen worden.
  • aansluitend koers te zetten naar Café de Beurs, waar wij ongeveer 40 à 50 terrasstoeltjes in ontvangst mochten nemen. Een welkome aanvulling op het terras naast de kantine en waar we hopelijk bij veel zonnige uurtjes van het voetbal mogen genieten.

Namens de club en de leden willen wij Herbouw, De Jong Staalconstructie en Café de Beurs heel hartelijk bedanken!