Zaterdag 16 maart is het weer NL Doet, de jaarlijks terugkerende vrijwilligersdag van Nederland. En daar doen we als GSC/ODS uiteraard ook aan mee!

Bij de club is er deze dag een klus- en schoonmaakochtend. Alle voetballers, of ouders van voetballers onder de 16, kunnen door deelname hun vrijwilligerstaak van dit seizoen invullen. Voor de vele leden die dat nog niet deden dus een uitgelezen kans om twee tientjes te besparen, De ledenvergadering heeft immers vastgesteld dat wie géén taak uitvoert en zich ook nergens voor aanmeldt een ‘afkoopsom’ van 20 euro verschuldigd is. Grijp dus je kans! Aanmelden kan via deze link.

Nog leuker is natuurlijk om met je hele team of de ouders van een jeugdteam samen te komen. Er is van alles en voor ieder wat te doen, dus maak je daarover geen zorgen. Je hoeft ook niet te beschikken over bijzondere gaven of bekend te staan als vakman, Dus meld je aan en noteer zaterdag 16 maart 9.00 tot 13.00 uur in jouw agenda! Inloop vanaf 08.45 uur in de kantine met koffie. Na aanmelding krijg je daarvan bevestiging en als je jouw taak hebt uitgevoerd wordt dit bij de ledenadministratie gemeld, zodat je géén rekening van 20 euro zal ontvangen.

Naast deze dag zijn we dringend op zoek naar mensen die de schoonmaakploeg op maandag 18 maart en maandag 25 maart willen assisteren. Op deze twee dagen ontbreken enkele vaste krachten, die normaal de kantine en kleedkamers vegen en dweilen. Het gaat om hooguit twee uurtjes in de ochtend. Bied jij ons de helpende hand? Stuur dan een appje naar Thomas van Ewijk van de schoonmaakploeg, tel. (06) 53 41 56 73.  

Lukt het je niet om zaterdag 16, maandag 18 of maandag 25 maart te komen? Dan zijn er genoeg andere momenten om je voor aan te melden. Kijk maar op de banners van onze website (rechterkant) of spreek iemand van bestuur of commissies aan, als je denkt dat je de club op een andere manier (ook) kunt helpen. Ook onze vereniging houden we alleen maar draaiend als veel mensen bereid zijn om iets voor de club te doen.