Onze sponsorcommissie zit niet stil en heeft twee nieuwe bordsponsoren aan onze club weten te binden. Het gaat om twee vertrouwde namen in de regio: JOMI Sport- en Bedrijfskleding in combinatie met Balla Sports en de firma Haaswijk Dak B.V. – specialist in Dakbedekking.

Allereerst JOMI Sport-en Bedrijfskleding en Balla Sports: beide bedrijven zijn gevestigd aan het Halmaheiraplein in Dordrecht. Meer informatie over de bedrijven: JOMI Sport- en Bedrijfskleding en Balla Sports.

De tweede bordsponsor is de firma Haaswijk Dak B.V. -specialist in Dakbedekking – voor reparatie en/of onderhoud van uw dak. Dankzij goede kwaliteit gekoppeld aan vakkennis en ervaring hebben zij niet de minste projecten -zoals Hotel New York in Rotterdam en Villa Augustus in Dordrecht – mogen bijschrijven. Meer informatie over Haaswijk Dak B.V.

Wij kijken uit naar een goede samenwerking en willen onze leden vanaf deze plek aansporen om gebruik te maken van onze sponsoren en ze te ondersteunen waar dat kan.

Verder nog tafel-nieuws: de opmerkzame kantinebezoeker zal ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat er al een tijdje twee nieuwe statafels zijn, die door diverse clubleden dankbaar worden gebruikt. De tafels zijn zo populair dat het nog weleens dringen geblazen is voor een plekje aan één van de twee tafels. Maar goed nieuws: dankzij een aantal anonieme sponsoren hebben we nog twee statafels kunnen bestellen. Binnenkort dus geen gekibbel meer om een plekje aan de tafel, maar kan er juist bijgepraat worden aan één van de vier tafels. Hartelijk dank hiervoor, sponsoren!