Een doordeweeks bezoekje aan Fijnaart is niet voor herhaling vatbaar. Het tweede elftal nam de punten mee naar huis, maar beleefde in Brabant een raar avondje. Zo kwam de scheidsrechter niet opdagen en werd na lang heen en weer bellen de beslissing genomen dat een clubscheidsrechter de wedstrijd zou fluiten. Twintig minuten te laat werd begonnen op een veld waarvan tot overmaat van ramp een deel vrijwel donker was omdat een lichtmast niet werkte. Over de eerste helft zelf kunnen we kort zijn; dat was niet al te best. Teveel persoonlijk duels gingen verloren, onnodig balverlies, van achter uit net als afgelopen zondag veel onzuivere passes en voorin zeer slordig. Zo brak de rust met 0-0 aan.

Gelijk na de thee was het Dylan Bax die uit een voorzet van Raiclen de 0-1 binnen tikte na een mooie aanval. GSC/ODS bleek wederom veel beter uit de kleedkamer te zijn gekomen dan in deel 1, want nu werden steeds meer duels gewonnen en in de 55e minuut was er een mooie kans op 0-2. Wederom op aangeven van Raiclen leek Dylan het laatste zetje te geven, maar hij kwam een teenlengte tekort. Er volgden genoeg kansen, maar omdat de ploeg niet echt gelukkig was in de afwerking bleef het onnodig spannend. De Fendert begon er steeds meer in te geloven, wat resulteerde in een paar afstandschoten, waarvan er een op de lat belandde.

De scheidsrechter begon in die fase steeds warriger te fluiten en bijna alle beslissingen vielen in het voordeel uit van de tegenstander. In de laatste seconde kreeg GSC/ODS toch loon naar werken omdat Johan Stal de verlossende 0-2 binnenschoot. Al met al een zwaar bevochten overwinning, waardoor het tweede elftal volop in de race blijft voor de prijzen. Om de titelkansen gaaf te houden moet komende zaterdag thuis gewonnen worden van Alblasserdam 2. Die pot begint om 12.00 uur en aanmoedigingen zijn natuurlijk welkom !