Voor ons tweede elftal stond zaterdag de uitwedstrijd tegen de Alblas 3 op het programma, op papier geen moeilijk potje want dat is de nummer voorlaatsts op de ranglijst. GSC/ODS begon helaas veel te slordig aan het duel, met veel onnauwkeurige passes vanuit de achterhoede en weinig beweging op het middenveld, waardoor er de eerste twintig minuten niet echt veel gebeurde. In de 20-ste minuut was het Bart die een mooie aanval afrondde en zodoende de 0-1 op het scorebord bracht. Negen minuten later was het uit een identieke situatie Raiclen die de 0-2 binnen schoot.

Na die tweede treffer had ons tweede elftal van De Alblas niets meer te duchten en was het alleen nog GSC/ODS dat de klok sloeg. Dat er bij rust nog steeds 0-2 op het scorebord stond had alles te maken met de slordigheden in het Dordtse spel én het niet benutten van kansen. Na de thee was zeker dat laatste beter verzorgd. De tweede helft werd het puur eenrichtingsverkeer en al vijf minuten na de rust stond het 0-5 door doelpunten van Simcha, Raiclen en Dylan.

Er werd volop gewisseld na de 0-5 waardoor iedereen speeltijd kreeg en GSC/ODS verder uitliep naar 0-8 door doelpunten van wederom Raiclen, Martijn en Jeremy. De laatste was een beauty, want hij kopte de bal keihard in de bovenhoek. Door dit resultaat blijft ons tweede elftal volop meedoen om de prijzen en staan ze wat betreft verliespunten zelfs bovenaan de ranglijst. Aanstaande dinsdag  wordt de uitwedstrijd bij De Fendert 2 ingehaald. Er wordt in het Brabantse Fijnaart om 20,00 uur afgetrapt, dus kom gerust deze jongens aanmoedigen!