Langs ons hoofdveld is al weer een nieuw reclamebord verschenen. Het is van De Rooij Tweewielers uit het winkelcentrum Bieshof. Deze nieuwe bordsponsor weet dat onze club niet louter spelende leden met een topconditie telt en doet daarom een oproep aan alle leden om wat meer te gaan bewegen door wat vaker de fiets te pakken. En heb je nog geen fiets (al of niet met iets…) dan weet je nu waar je er eentje kunt kopen óf huren. Ja, u leest het goed, je kunt bij De Rooij Tweewielers bijvoorbeeld een stadsfiets of e-bike huren. Daarvoor hebben ze zelfs een haal- en brengservice door heel Dordrecht. Kijk maar eens op www.fietsverhuur-biesbosch.nl

Nu de wintermaanden bijna achter ons liggen, de lente- en zomermaanden weer voor de deur staan en de benzineprijzen hoog blijven, ligt het voor de hand om weer eens wat vaker de (nieuwe) fiets te pakken en erop uit te trekken. Op de fiets naar de trainingen en/of wedstrijden of een lekker rondje Biesbosch is goed voor de mentale en fysieke gesteldheid. Voor een nieuwe fiets, een onderhoudsbeurt of onderdelen gaan onze leden dus voortaan naar De Rooij Tweewielers an het Van Eesterenplein 87 in de Stadspolders.

De Rooij Tweewielers is sinds 2014 uitgegroeid van een hobby naar een officiële fietsenwinkel. Van een kleine ruimte die thuis begonnen is naar een fietsenwinkel met een voorraad van maar liefst ruim 200 gebruikte- en nieuwe fietsen van vrijwel alle merken. De fietsenmakers streven er altijd naar om een reparatie binnen 24 uur te realiseren. De zaak beschikt over een zeer uitgebreid assortiment onderdelen van het merk Simson en een uitgebreide collectie fietstassen, manden, en kratten van verschillende merken.