Dat we een hele goeie spits in ons eerste elftal hebben wisten we natuurlijk al. Ook is bekend dat hij dit seizoen tot nu toe weer de topscorer van de ploeg is, maar minder bekend was dat hij in alle eerste elftallen waarvoor hij tot nu toe uitkwam inmiddels de mijlpaal van honderd doelpunten bereikt heeft. Dat was alle reden voor voorzitter Cees den Breejen om Ismaïl, voorafgaand aan het duel bij Wieldrecht, in het bijzijn van z’n ploeggenoten even in het zonnetje te zetten. Ismaïl toonde zich blij verrast met een leuk aandenken en een speciaal polo-shirt. Twee uurtjes later had hij nummer 101 op z’n schoen, maar daar wil hij waarschijnlijk even niet aan herinnerd worden… Vanaf deze plek de welgemeende felicitaties aan onze topscorer, die ongetwijfeld nog menig goaltje gaat meepikken dit seizoen.